VEERKRACHTIGE RELATIES

Leven vanuit je hart

Verander je relatie. Met jezelf. Met anderen.

Hoe lukt het om langdurige positieve, verrijkende relaties te creëren met jezelf, je partner, je kinderen? Door je bewust te zijn van hoe jij kijkt naar jezelf en de wereld. Vanuit welk perspectief,  gedachten en overtuigingen je kijkt en keuzes maakt. En daarin vanuit compassie stappen te zetten. Want dát is wat deze wereld volgens mij nodig heeft: meer zelfliefde, liefde voor anderen en bewustzijn.

Anneke Hiemstra, coach, inspirator en schrijver

Anneke Hiemstra relatiecoachingOp deze thema's begeleid ik mensen:

Relatie met jezelf verbeteren

Zelfliefde is de belangrijkste voorwaarde voor meer vrijheid en geluk in het leven. Ook om dit te geven aan anderen.

Relatie met je partner verbeteren

De liefdesrelatie kán een van de meest verrijkende verbintenissen in je leven zijn. Dat gaat niet altijd vanzelf.

Relatie met je kind verbeteren

Ouder zijn kan het meest verrijkende en leerzame op aarde zijn - en het meest uitdagende. Zeker als je het 'goed' wilt doen.

IMG_1766 (2)

Help! Ik ben mezelf kwijt!

Soms kom je op het punt dat je het gevoel hebt dat je jezelf kwijt bent: waar sta ik zelf? wat wil ik zélf nu eigenlijk? Je merkt dat je je vaak teveel aanpast aan anderen of het plaatje van ‘succes’.  Je wilt weer het échte contact met jezelf!

Of je mist liefdevol contact met degene met wie je de hele dag samen bent: jezelf. Je bent te streng of onvriendelijk voor jezelf en hebt last van negatieve gedachten, stress en zit niet lekker in je vel. Je wilt weer blij zijn met jezelf!

Als coach help ik mensen om weer écht in contact te komen met zichzelf en vanuit hun hart te leven. Zodat je weer meer van jezelf en de dagelijkse dingen geniet. En zodat je er weer helemaal voor je partner of kind kunt zijn – terwijl je er óók helemaal voor jezelf bent.

"Een crisis van verlangen is vaak een crisis van de verbeelding"

Esther Perel, relatietherapeut en schrijfster

Help! Mijn relatie loopt niet lekker!

Liefdesrelaties kunnen geweldig zijn – en geweldig uitdagend. Soms kom je verveling tegen, soms vervelende dingen over jezelf en/of de ander. Soms twijfel je of je elkaar nog wel echt helpt de beste versie van jezelf te zijn. Misschien twijfel je of er nog voldoende basis is om samen verder te gaan. Of je merkt dat je meer verdieping, positieve energie en liefde in de relatie wilt brengen. Soms kan het ook knagen: is dit hoe ik de rest van mijn leven wil doorbrengen? In deze relatie?

Als coach help ik vrouwen om meer bewustzijn, geluk, liefde en positieve energie rondom liefdesrelaties te creëren. Of je nog niet of al in een liefdesrelatie bent. Soms betekent dat helderheid krijgen over waar je staat en hoe je verder wilt. En soms betekent het dat we samen werken aan het vergroten van de veerkracht in je relatie: weer dichter tot elkaar komen, eigen ‘bagage’ aangaan, weer écht genieten van elkaar en jezelf in de relatie.

Coaching op het gebied van je relatie doe ik vooral vanuit één van beiden. Afhankelijk van jouw of jullie vraag kunnen we het ook anders inrichten. Je bent dus samen én alleen welkom bij mij.

“If you look at the best relationships, they are most often between two people who are committed to their own self-evolution”

Vishen Lakhiani, auteur

Help! Ik ben een slechte moeder

Herken je dit ook: dat stemmetje dat regelmatig fluistert: “Ik ben een slechte moeder!” Als je kind schreeuwend in het restaurant zit, als je kind thuis midden in een bui zit om niks of als het heel hard naar je roept: je bent stom! 

Geloof me, ik begrijp hoe je je voelt. Niemand heeft op school gezeten voor ouderschap. Niemand heeft ooit verteld dat de roze wolk van ouder zijn regelmatig wordt gevuld met uitdagingen, hobbels, niet-leuke emoties. Toch – of juist daarom – is ouder zijn zo’n grote kans om jezelf te ontwikkelen, ontplooien, verdiepen. Niet alleen voor jezelf, maar óók omdat je daarmee je kind een krachtige basis geeft.

Als coach help ik moeders bij dat proces. Zodat je weer meer van jezelf, je kind en de dagelijkse dingen geniet. En zodat je er weer helemaal voor je kind kunt zijn – terwijl je er óók helemaal voor jezelf bent.

Ouderschapscoaching kan samen, maar evengoed vanuit één van beide ouders. ls het óók waardevol je kind gecoacht wordt? Dat kan het zeker waardevol zijn.  Ik kan hierin ondersteunen bij het vinden van een goede kindercoach. Ik geloof dat als je als ouder zelf groeit, je ook groeit in de opvoeding van je kinderen, daarmee ook de situatie en de relatie met je kind verbetert.

"Je kinderen zijn je kinderen niet. Ze zijn de zonen en dochteren van ‘s levens hunkering naar zichzelf."

Kahlil Gibran